Makkelijk online geld verdienen?

Makkelijk online geld verdienen?

makkelijk online geld verdienen linksboven

Vandaag vertel ik jou hoe jij relatief makkelijk online geld kan verdienen. Maar: je moet er wel wat voor doen! In mijn allereerste blog vertelde ik jou hoe jij je kan inschrijven bij de Kamer Van Koophandel. Zelf moest ik mij namelijk ook inschrijven bij de KVK, nadat ik een cursus had gekocht. Nu gaan we dus weer een stapje verder.

Op de ondernemerscursus die ik volgde ging ik verder niet in tijdens het vorige artikel, maar dit artikel zal duidelijk maken om wat voor cursus het ging.

Deze cursus leerde mij enorm veel op het gebied van online ondernemen. Ik begon letterlijk met nul kennis over e-commerce.

Toch lukte mij het om mijn eerste online inkomstenbron te genereren. Dus zelfs als jij nu denkt: ‘huh, e-commerce? Wat is dat?’. Dan nog kan dit voor jou dé manier worden om online geld te gaan verdienen.

Aangezien het mij gelukt is geld te verdienen terwijl ik nog nooit van e-commerce gehoord had noem ik dit makkelijk online geld verdienen.

Mocht je benieuwd zijn waar ik het precies over heb, lees dan vooral verder.

Hoe kan jij makkelijk online geld verdienen?

De manier om makkelijk online geld te verdienen is e-commerce. E-commerce is nogal breed, dat klopt. Daarom zal ik dit nu verder uitleggen.

De E staat voor ‘Electronic’, dus letterlijk hebben we het over electronic commerce. Dit is de verzamelnaam voor alle manieren waarmee online handel wordt gedreven.

Is dit dan niet iets wat alleen grote bedrijven kunnen doen? Dat is toch veel te ingewikkeld als je hier geen kennis van hebt? Nee, dat is het niet.

Iedereen met internet en een laptop kan beginnen met e-commerce. Jij dus ook!

Makkelijk online geld verdienen boek e-commerce

Het is tegenwoordig zoveel makkelijker dan 20, 30 jaar geleden om je eigen onderneming te starten. Het internet en de technologie heeft zich razendsnel ontwikkeld. Je lijkt wel gek als je hier niet van wilt profiteren.

Wat mij betreft, en vele andere (beginnend) ondernemers, is e-commerce de manier om een uitstekende kennis te creëren over online ondernemen.

De kracht van platformen

Hoe ik enorm veel heb geleerd over e-commerce, is door een webshop te maken op Bol.com.

Ik weet voor 99,9% procent zeker dat jij ‘Bol’ kent. Dit geeft meteen de kracht van het platform Bol.com aan.

Een platform is een plek waarop iedereen zijn of haar product kan aanbieden. Een goed platform zelf is in dit geval extreem bekend door heel het land, en zelfs daarbuiten.

Andere voorbeelden van grote platformen zijn Über, Thuisbezorgd.nl en Amazon.

Bol is dus een platform, waarop ondernemers hun producten kunnen aanbieden. Het maakt niet uit hoe groot of klein je bent als ondernemer.

Voor kleine ondernemers is het dus een enorm voordeel om op Bol te verkopen, vergeleken met een eigen webshop beginnen.

Bol heeft namelijk 10,5 miljoen actieve klanten binnen Nederland en België. Dit betekent dat deze klanten automatisch op Bol zoeken naar producten, hier hoef jij als startende ondernemer niks aan te doen!

Wat voor gouden zet zou het daarom zijn om producten te gaan verkopen op Bol?

Waarmee kan je makkelijk online geld verdienen?

Er zijn duizenden producten die je kan verkopen op Bol. Van mondkapjes tot telefoonhouders, en van kinderspeelgoed tot bureau-accessoires.

makkelijk online geld verdienen bol com

Eigenlijk bijna alles dat je kunt bedenken wordt verkocht op Bol.

Het is ook totaal niet nodig om je eigen product te ontwerpen of met een geniaal idee te komen.

Hoe kom ik dan aan een product om te verkopen?

Er zijn verschillende plekken om je producten in te kopen. Het belangrijkste is dat dit ook gewoon online gedaan kan worden. Je hoeft het niet ergens op te halen of iets dergelijks.

makkelijk online geld verdienen inkopen

De producten die jij wilt gaan verkopen kun je gewoon in een keer naar je eigen huis, of kantoor laten bezorgen.

Wat de makkelijkste plek is om je producten in te kopen? Ook bij een platform, dit wordt je verder uitgelegd in een training die ik jouw gratis kan aanbieden!

Als je niet langer kan wachten, scroll naar beneden en klik op de ‘Gratis training knop’.

Het daadwerkelijke online verkopen

Misschien denk je nu, oke maar hoe kan ik mijn producten dan echt gaan verkopen? Moet ik ze allemaal langs gaan brengen? Moet ik alles per se zelf gaan versturen? Dit kost toch heel veel tijd?

Het antwoord is nee. Je hoeft zeker niet overal langs te gaan rijden, en je hoeft ook niet alles stuk voor stuk te gaan versturen als je dat niet wilt.

Bij Bol bestaat er namelijk een dienst genaamd LVB, Logistiek Van Bol. Deze dienst zorgt ervoor dat jouw producten allemaal worden geleverd bij de juiste klanten, makkelijk toch?

Dit zorgt ervoor dat jij meer tijd over houdt voor andere dingen, en dat is vaak een van de redenen dat je ondernemer wordt. Je wilt vrijheid creëren.

Hoe kan ik starten met verkopen via Bol?

Je weet nu in ieder geval wat e-commerce is, waarom platformen enorm handig zijn voor een ondernemer, en dat het voor iedereen mogelijk is om online geld te verdienen via Bol.

Als jij geïnteresseerd bent om hier net als ik mee te beginnen raad ik je aan om de gratis training hieronder te volgen.

De training zal je een verdere uitleg geven en daarna de optie om de skill echt te gaan leren vanaf stap 0!

Begin vandaag nog met online geld verdienen

Het is precies de training die ook heb gevolgd. Voor mij heeft het veel moois gebracht.

Dan heb ik het niet eens alleen over het leren verkopen, maar ook over persoonlijke ontwikkeling en een grotere ondernemerskennis!

Vandaag starten kan echt, onthoudt dat iedere stap er een is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *