Hoe kan je online geld verdienen in 2020?

Hoe kan je online geld verdienen in 2020?

Ben jij ambitieus en op zoek naar een extra inkomen? Dan begrijp ik jou volkomen. Ik stond een jaar geleden in jouw schoenen en vroeg me af: hoe kan je online geld verdienen?

Waarschijnlijk heb jij ook wel eens aan deze vraag gedacht, anders was je hier waarschijnlijk ook niet beland.

Het leven zit vol met kansen en mogelijkheden om te doen wat jij wilt.

Daarom snap ik dus precies dat je die kansen wilt benutten. Want waarom zou je willen leven als een slaaf van je eigen leven?

Waarom zou je niet de kansen die het leven jou geeft met beide handen aanpakken? En dit terwijl de kans letterlijk voor het oprapen liggen.

Als je leeft in het Westen, heb je het in verhouding gigantisch makkelijk als je meer vrijheid voor jezelf wilt creëren. Dat is geen onzin, maar vaak jouw eigen keuze.

Als je in Nederland om je heen kijkt zie ik zo vaak dat mensen wel iets zouden willen, maar het gewoonweg niet doen. Dan kan ik altijd maar één ding denken, als dit is wat je van binnen wilt, waarom doe je het dan niet?

Waarom zou je geen extra inkomen willen?

Onze gedachten hebben een soort excuus machine. Een denkpatroon dat excuses bedenkt voor dingen die verandering bevorderen.

Daaruit rollen dan gedachtes als:

–        Ik doe het als ik genoeg geld heb

–        Ik wil geen risico’s nemen

–        Ik heb de juiste kennis niet om dit te doen

–        Ik weet niet hoe het moet

–        Ik doe het als ik niet meer aan zoveel dingen vast zit

Er is altijd een reden om iets niet te doen, maar dit zorgt ervoor dat jij als persoon stil blijft staan. Als je excuus machine aanstaat, gaat die niet uit als ik de excuses tegen spreek. Daarom raad ik je aan te bedenken: Zijn mijn excuses wel terecht? Of ben ik gewoon bang voor de verandering?

Mijn tip is om vooral niet bang te zijn. Gaat het fout? Dan leer je hier toch gewoon van? Een verkeerde keus betekent niet dat dit een probleem hoeft te zijn. Jouw mindset is van enorm belang.

Maar oke, genoeg over angst voor keuzes. Als jij echt serieus online geld wilt gaan verdienen, lees dan vooral verder om verschillende opties te bekijken.

Gebruik platformen

Als jij vanaf stap 1 wilt beginnen, zonder enige kennis, zou het enorm makkelijk zijn als je hulp krijgt aangeboden. Toch?

Moet je nagaan als jij zonder te betalen toegang krijgt tot letterlijk miljoenen klanten.

Dit kan realiteit worden als je ervoor kiest om producten te gaan verkopen op platformen.

Bol.com

Bol is een van die platformen binnen Nederland waar dagelijks automatisch tienduizenden potentiële klanten komen om te winkelen. Hier kan jij jouw producten gaan verkopen.

Het leuke is, het hoeft helemaal geen zelf gemaakt of bedacht product te zijn, je kan het gewoon inkopen bij een makkelijk te benaderen leverancier.

In een ander artikel vertel ik je al wat meer over het gebruik van Bol.com. Neem gerust een kijkje.

Amazon

Op de dag dit ik dit artikel schrijf is Amazon actief geworden in Nederland! Ik gok het beginnen van een spel tussen Bol en Amazon.

Dit betekent dat ook Amazon makkelijker te gebruiken is als platform.

Je kan er dus ook voor kiezen je producten hier aan te gaan bieden, dat zijn nog eens vele miljoenen bezoekers extra!

Wat voor opties zijn er naast het gebruik van zulke platformen?

Social media

Het gebruik van social media kan je ontzettend veel opleveren in de huidige digitale wereld.

Moet ik hier dan niet al een groot bereik voor hebben? Nee, zeker niet zelfs.

Er zijn eindeloze mogelijkheden en ik zal je er alvast een paar vertellen.

hoe kan je online geld verdienen met social media

Social media ads

Je kan een eigen social media agency oprichten. Als je niet zo goed bent in Engels klinkt dit misschien een beetje ingewikkeld, maar dat is het totaal niet.

Om het kort uit te leggen: jij benadert bedrijven met een kort en krachtig berichtje. Je vraagt of zij nog hulp nodig hebt bij hun advertenties op social media.

Als ze geïnteresseerd zijn kan jij de advertenties voor hen gaan maken, lekker van uit je eigen kamer. Dit is zeer lucratief, daarom zal je je wel eerst even moeten verdiepen in social media advertenties. Als je een training wilt volgen, dan heb ik die alvast voor je onder ‘social media agency’ hierboven gezet.

Social media leads

Je zou ook bedrijven kunnen helpen bij het vinden van klanten. De zogenaamde ‘leads’ die jij binnenhaalt voor het bedrijf, levert hen dan geld op.

Je kan afspreken dat je een percentage krijgt, of een vast bedrag per maand voor de tijd die je erin steekt.

Zorg in ieder geval dat de afspraken duidelijk zijn.

Social media pagina

Naast dat je andere bedrijven kunt laten groeien door hun social media te managen, kan je ook een eigen pagina beginnen.

Weet jij enorm veel van een bepaald onderwerp of een bepaalde niche? Of ben je goed in het ontwerpen van een social media post? Dan zou dit echt wat voor jou kunnen zijn.

Door jouw pagina te laten groeien zal je namelijk op meerdere manieren geld kunnen gaan verdienen.

Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen zorgen dat jouw pagina er zo mooi uit ziet dat je dit aan andere kan leren, voor een vergoeding.

Je zou social media coach kunnen worden. Leer de beste manieren om je account te laten groeien en leer dit weer aan anderen.

Affiliate marketing via social media

Als je echt veel volgers hebt, of gewoon veel weet van een bepaald onderwerp, dan kan je een passend product gaan verkopen aan jouw volgers.

Er bestaan namelijk meerdere bedrijven die jouw de mogelijkheid geven producten aan te bieden van een derde partij.

Als jij ervoor zorgt dat deze producten worden verkocht, krijg je een mooie vergoeding. Erg handig om te doen via social media, maar het kan ook via een website of e-mail marketing.

Hoe kan ik beginnen met online geld verdienen?

Ben je misschien een beetje overspoeld met informatie? En zou je willen weten hoe je online ondernemen het best kan aanpakken?

Dan heb ik voor jou een tip, en dat is: neem een kijkje in het e-boek van Edward. Hij vertelt je precies hoe hij is begonnen en opent letterlijk alle deuren in de online business wereld. Hij heeft namelijk een cursus in de vorm van een e-boek genaamd ‘Online geld verdienen in 10 stappen’.

Weet je nog dat we het aan het begin hadden over keuzes maken. Dit moment is voor jou nu aangebroken.

Kies je ervoor om door te gaan en geen verandering door te voeren? Je zal dan altijd nieuwsgierig blijven naar de mogelijkheden.

Of kies je deze keer voor die verandering, die jou zoveel moois kan opleveren. Het is dan wel nodig om actie te ondernemen.

Blijft de vraag: ‘hoe kan je online geld verdienen?’ in jouw hoofd spelen? Dan heb ik goed nieuws.

Online geld verdienen is namelijk mogelijk voor iedereen met een laptop en internet.

Als jij net zo’n succes wil worden als Edward, volg dan zijn voorbeeld en kom erachter hoe jij kan beginnen met online ondernemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *