Frequentie therapie: wat is het?

Frequentie therapie: wat is het?

Vandaag schrijf ik een artikel over frequentie therapie. Iets wat je misschien niet direct op mijn blog verwacht, maar toch heel interessant is.

Als ondernemer, en voor iedereen, is het belangrijk om gezond te blijven. Daarom vind ik het interessant om mij ook in gezondheid, vooral originele en effectieve manieren van gezond blijven, te verdiepen.

Misschien heb je nog nooit van frequentie therapie gehoord, of vind je het een beetje zweverig of ongeloofwaardig klinken. Maar juist dan is mijn advies: lees dit artikel even.

Wat is frequentie therapie?

Frequentie therapie is iets waar ik nog nooit van had gehoord, totdat iemand binnen mijn familiaire kring er mee in contact kwam en erg enthousiast raakte. Ze legde me uit wat het nou eigenlijk was en het klonk zeer interessant.

Frequentie therapie helpt de cellen in jouw lichaam te herstellen, het zorgt ervoor dat de cellen weer in de goede frequentie terechtkomen (vandaar dus de naam 😉 ).

Als cellen namelijk niet op de juiste frequentie zitten, ontstaat er een disbalans, waardoor je ziek of minder fit wordt.

De therapie is er dus om jou gezonder te maken door je cellen te helpen herstellen.

Frequentie therapie pillen
En, dus liever geen of minder pillen

Hoe werkt de frequentie therapie?

Je zult je nu waarschijnlijk afvragen hoe je cellen dan ‘zomaar’ hersteld kunnen worden. Gebeurt er iets magisch? Krijg je een injectie of iets dergelijks?

Nee. Er is een heel klein (+- 5x5cm) draagbaar apparaatje ontwikkeld die jouw cellen helpt te herstellen. Je zag hem al bovenaan dit artikel.

Tegen wat helpt frequentie therapie

Dit apparaatje heet de ‘Healy’ en de Healy is een wetenschappelijk bewezen medisch product voor de behandeling van:

  • Chronische pijn;
  • Fibromyalgie;
  • Skeletpijn;
  • Migraine;
  • Psychische aandoeningen zoals depressie;
  • Angst;
  • Slaapstoornissen.

Verder zijn er nog enorm veel ondersteunende behandelingen mogelijk, alleen zijn deze toepassingen van de Healy niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond. Dit betekent echter niet dat de aanvullende behandelingen niet kunnen helpen, het is alleen (nog) niet wetenschappelijk bewezen.

Hoe begin je met frequentie therapie?

Ik vertelde al dat het een klein apparaatje is, maar wat doet het precies?

Aan het apparaatje verbind je 2 elektroden (snoertjes), en die verbind je aan bijvoorbeeld de twee bijbehorende polsbandjes. Het apparaatje hang je aan de boven kant van je shirt of broek. Voordat je de bandjes om je polsen doet maak je deze eerst een beetje nat, het is daarnaast belangrijk om genoeg vocht binnen te krijgen dus drink een lekker glaasje water zodat de frequentie therapie zijn werk kan doen.

Zodra je er klaar voor bent en de bandjes om hebt, kan je een van de programma’s starten.

Frequentie therapie
Zo ziet frequentie therapie er uit

Als dit programma start worden de frequenties verzonden naar je lichaam die jij op dat moment nodig hebt.

Ik zal er verder niet dieper op ingaan omdat ik ook geen specialist bent, maar ben je geïnteresseerd, dan kun je aanvullende informatie vinden op deze site over frequentie therapie.

Mijn eigen ervaringen

Goed, ik hoop dat het duidelijk is wat frequentie therapie inhoudt en hoe het werkt. Maar wat ik vooral wilde vertellen is hoe ik de frequentie therapie heb ervaren. Dit kan jou mogelijk helpen een besluit te nemen om ook aan frequentie therapie te beginnen.

Op het moment van schrijven heb ik gelukkig (even afkloppen) geen ernstige gezondheidsproblemen en ik kan dus ook geen uitspraken doen over alle programma’s.

Verder is het slechts mijn ervaring en kan het bij iedereen anders uitpakken, al zijn er in principe geen bijwerkingen. Tenzij je geen water drinkt, dan kan het je wel hoofdpijn opleveren ;-).

Knie klachten

Ik had zelf een aantal weken geleden last van mijn knie, waarschijnlijk iets te enthousiast hardgelopen in de tijd dat er verder vrij weinig aan sport te doen viel. Ik kreeg zoveel last dat het me niet meer lukte om echt te rennen voor meer dan 5-10 meter.

Frequentie therapie voor mijn knie zag er zo uit.

Ik besloot een week rust te nemen waardoor de pijn verdween. Maar toen ik weer begon kwamen de klachten exact hetzelfde terug.

Dit proces herhaalde zich nog een keer, totdat ik ook tijdens het begin van het voetbalseizoen de training niet kon uitspelen. De pijn bleef dus terugkomen.

Toen kreeg ik via mijn familielid, Sandra, de Healy te leen. Ik gebruikte het programma ‘gewrichtspijn’ en ‘chronische pijn’.

De eerstvolgende training had ik nog maar minimaal last, waar wel mee te rennen en voetballen viel, de training erna was ik helemaal pijnvrij.

Naast de Healy heb ik wel een dry-needling behandeling en een paar oefeningen van de fysiotherapeut gekregen, maar ik ben er van overtuigd dat mijn blessure niet zo snel opgelost zou zijn zonder de Healy frequentie therapie.

Innerlijke rust

Een andere persoonlijke ervaring had ik met het programma innerlijke rust. Ik had 3 weken de beschikking over de Healy, dus ik dacht ik probeer eens wat uit (geen advies ;-)).

Geen idee wat ik moest verwachten, maar ik heb het programma 2 keer gebruikt en 2 keer heb ik die nacht na het gebruik een hele diepe slaap gehad waardoor ik me extreem uitgerust voelde.

Er zijn ook andere programma’s om beter te slapen (terwijl dat voor mij niet eens de reden was, ik was gewoon benieuwd), maar voor mij hielp de innerlijke rust dus ook echt om tot rust te komen.

Jouw situatie

Mocht jij nou toevallig in een situatie zitten dat je al lang ergens last van hebt, pijn hebt of je niet fit voelt, dan zou deze therapie misschien wel de oplossing voor je kunnen zijn.

Het is een eenmalige investering, al heb je de mogelijkheid om jouw programma’s uit te breiden. Met het basisprogramma heb je echter al meer dan genoeg keus om aan jouw gezondheid te werken.

Geld verdienen door gezondheid te verspreiden

Aangezien deze blog ook over online ondernemen en geld verdienen gaat wil ik nog even een ding vermelden. Mocht je ervoor kiezen een Healy aan te schaffen, dan kan je hier natuurlijk jouw gezondheid mee verbeteren: dat is het allerbelangrijkste.

Maar, daarnaast kan je er ook nog eens geld aan verdienen (of je aankoopbedrag terug verdienen) als jouw vrienden, kennissen of klanten via jou een Healy bestellen. Zo’n extraatje is natuurlijk mooi meegenomen.

Per verkoop verdien je zo’n 30-35 procent terug dus met 3 verkopen heb je jouw aankoopbedrag weer terug. Healy maakt gebruik van ‘netwerkmarketing’.

Maar even voor de duidelijkheid: gezondheid staat voorop en dat is ook de reden dat ik dit artikel schrijf, al zou je door de naam van mijn website misschien anders verwachten :-).

Kies voor je gezondheid

Als jij een van de genoemde klachten hebt, of je gewoon niet helemaal fit voelt, kan de Healy een geschikt hulpmiddel zijn. Mocht jij er een willen aanschaffen is het handig om dit samen met iemand te doen die er verstand van heeft, zoals Sandra.

Zij is te bereiken via Instagram op @Yogabysandrasa of via de mail op info@sandrasana.nl

Mocht je vragen hebben kan je die ook hieronder stellen, dan zorg ik dat ze bij Sandra terecht komen.

Bekijk hier nog even de korte samenvatting over wat frequentie therapie is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *