De Laptop Lifestyle Review en Ervaring: Hét affiliate marketing boek

De Laptop Lifestyle Review en Ervaring: Hét affiliate marketing boek

De Laptop Lifestyle Review links

Twee weken geleden lanceerde Jacko Meijaard zijn boek De Laptop Lifestyle, ik kan vast verklappen dat hij super goedkoop te bestellen is. Ik heb hem snel uitgelezen zodat ik vandaag De Laptop Lifestyle review kan geven.

Voor wie Jacko Meijaard nog niet kent, hij is naar mijn weten Nederlands grootste affiliate marketing expert en verdient zelf duizenden euro’s per maand. Vaak verdient hij zelfs duizenden euro’s per dag. Naast zijn boek heeft ook een affiliate marketing cursus, waar ik al eerder een review over schreef.

Affiliate marketing is zijn vakgebied en daarmee helpt hij duizenden ondernemers te starten. Mocht je niet weten wat affiliate marketing is, lees dan eerst een stukje uit mijn artikel over je eigen bedrijf starten met bijna nul startkosten.

Maar goed, ben je benieuwd naar mijn review en ervaringen?

Lees dan snel verder.

De inhoud

Het boek is opgedeeld in 19 hoofdstukken waarin je steeds iets dieper ingaat op affiliate marketing. Een belangrijk terugkerend thema blijkt ook je mindset te zijn. Hier gaan met name de eerste hoofdstukken over.

Praktische starter tips

Naast dat je de juiste mindset nodig hebt, heb je ook doelen nodig om gemotiveerd te blijven. Het derde hoofdstuk besteed hier wat aandacht aan en helpt je je eigen doelen te bepalen en te bereiken. Oké, natuurlijk haal je je doelen niet door alleen dat hoofdstuk te lezen, maar er worden wel praktische tips gegeven om je doelen haalbaar en/of motiverend te maken.

Na de eerste hoofdstukken waar je eigenlijk de basis voor ieder project leert richt het boek zich steeds meer op de inhoud van affiliate marketing.

Eerst wordt er kort en duidelijk uitgelegd wat affiliate marketing precies is en wat de mogelijkheden zijn. Dit is dus nog wat meer voor de echte beginners dan de meer ervaren affiliate marketeers.

Zo wordt er ook aandacht geschonken aan het kiezen van jouw niche of onderwerp, en je domeinnaam.

Meer bezoekers krijgen

Hierna komen de hoofdstukken die voor iedere affiliate belangrijk zijn. Er wordt onder andere besproken wat SEO (Search Engine Optimalization) is, en dus hoe je meer bezoekers via Google krijgt.

Daarnaast worden andere kanalen die van belang kunnen zijn om meer bezoekers naar jouw website te krijgen, zoals Pinterest, E-mail marketing, en social media.

Misschien denk je nu al: ‘Waar gaat dit allemaal over? Ik ben heel erg benieuwd!’ Of misschien denk je juist: ‘oké dit ken ik wel allemaal.’ Dat laatste is heel goed mogelijk, het ligt er aan hoe ervaren je bent natuurlijk.

Onderzoek doen

Persoonlijk had ik wel het idee dat ik het meeste hier al van wist, maar hierna komen er nog een stuk of vijf hoofdstukken die echt wat dieper op de details van affiliate marketing ingaan.

Zo gaat het nog over belangrijke ‘metrics’ of onderzoeksdata waar je eigenlijk heel veel data kunt halen om er bijvoorbeeld achter te komen waarom jouw bezoekers nou wel of niet of je website blijven.

Bovendien vertelt Jacko Meijaard over interessante case studies die ik persoonlijk heel nuttig vind. Zo leer je bijvoorbeeld dat niet iedere bezoeker evenveel waard is, en dit kan komen door bepaalde instellingen of uitstralingen van je website.

Actie durven nemen

Als laatst benadrukt De Laptop Lifestyle dat je niet bang moet zijn om actie te nemen, iets waar ik zelf zeker achter sta.

Dit uit zich in verschillende gebieden.

Je kan namelijk actie nemen door te veranderen, als een bepaalde strategie niet lukt, maar ook kan je actie nemen door bepaalde taken uit te besteden. Als er een onderdeel is wat jou niet zo goed ligt, of je vindt het gewoon niet leuk, dan kan je het uitbesteden. Wel kost uitbesteden vaak geld, waardoor veel mensen dit niet doen of durven. Maar soms levert uitbesteden uiteindelijk alleen maar meer geld en/of tijd op.

De Laptop Lifestyle het boek

Voor wie is De Laptop Lifestyle geschikt?

Je weet nu ongeveer waar het over gaat, natuurlijk kan ik nog niet alle details vertellen. Maar dat snap je wel denk ik.

Mocht je je nog afvragen voor wie het boek geschikt is, dan kan ik heel simpel zeggen: iedereen, maar dat is niet waar.

Ik zou dit boek zeker aanraden als jij het leuk vindt om te schrijven, en een bepaalde kennis hebt van een onderwerp. Als je het leuk vindt om met dat onderwerp bezig te zijn en er jouw kennis over te delen, dan is dit boek echt wat voor jou.

Affiliate marketing betekent namelijk niet dat je zomaar geld verdient, je moet er wel (zoals altijd) iets voor doen.

Ervaren of beginnende affiliate

Dit boek is 100% zeker geschikt voor beginnende affiliates, maar ook als ‘ervaren’ affiliate is het naar mijn idee een goed plan om dit boek te lezen. Ik ben zelf inmiddels ook een tijdje bezig met affiliate marketing, maar ben toch blij dat ik het boek heb besteld.

Er stonden toch weer nieuwe dingen in waar ik nu meer ga over nadenken, zoals het bijhouden van mijn statistieken en het gebruik maken van verschillende kanalen om meer bezoekers te krijgen.

Als je dus al wat ervaring hebt zou ik zeggen, schaaf je kennis bij, en geef het gewoon een kans. Ik denk dat je er sowieso wel een nieuw inzicht uithaalt.

Voordelen De Laptop Lifestyle

Wat ik het best vond aan dit boek zijn de praktische tips, soms zijn er bijvoorbeeld ook kleine opdrachten om je echt even aan het denken te zetten.

Daarnaast vind ik de case studies, zoals ik al zei, ook erg interessant.

Als laatste geeft De Laptop Lifestyle je ook gewoon weer echt een motivatie boost om daar te gaan met waar je me bezig bent.

De Laptop Lifestyle Review en Ervaringen

Nadelen De Laptop Lifestyle

Eerlijk schrok ik wel een beetje toen ik het boek voor de eerste keer opende. Het is namelijk niet super dik, ongeveer 220 pagina’s. Nu hoeft dit geen probleem te zijn, maar er zit nog al veel wit en witregels, waardoor het een beetje als een goedkoop boek oogde. Echter betekent kwantiteit niet dat de kwaliteit slecht is, en dat was ook niet het geval.

Ondanks mijn tegenvallende eerste reactie, ben ik blij met mijn aankoop.

De kosten

Dit is eigenlijk nog een heel groot voordeel! De kosten zijn namelijk extreem laag. Je betaalt alleen de verzendkosten plus 2 euro. Het boek is dus echt veel goedkoper dan gemiddeld, wat mij betreft een voordeel.

Aan de slag

Mocht je nu denken, affiliate marketing lijkt me wel wat, of je wilt bijleren: ga dan aan de slag zou ik zeggen. 🙂

Hieronder kan je het boek bestellen en heb je het waarschijnlijk binnen enkele dagen in je huis.

Succes als je er mee aan de slag gaat en laat me vooral hieronder weten wat jij van het boek vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *