Agency Masterclass review

Agency Masterclass review

Agency Masterclass review certificaat
Het certificaat dat je kan verdienen

Vandaag een nieuwe review, namelijk de Agency Masterclass review.

Misschien heb je nog nooit van deze cursus gehoord en heb je totaal geen idee wat het inhoudt. Of je bent op zoek naar ervaringen van anderen om te beoordelen of je zelf ook aan de slag gaat.

In beide gevallen zit je hier helemaal goed en raad ik aan deze review goed en aandachtig door te lezen, misschien is dit wel de stap die jouw leven totaal verandert.

Voordat je verder leest is het leuk om te weten dat deze review komt van Radko en Stevko, twee enthousiaste online ondernemers die ik heb leren kennen. Ze hebben beiden ervaring met meerdere cursussen. Ik heb hen gevraagd om hulp om deze review betrouwbaar en leuk te maken. We hopen dat je er wat aan hebt!

Wat is de Agency Masterclass?

Deze Agency Masterclass review komt niet geheel toevallig na de eerdere reviews over de Bol Masterclass en de Unstoppable Mindset cursus.

Naast deze twee cursussen is de Agency Masterclass de derde cursus van Unstoppable Lifestyle. Waar bij de twee eerder genoemde cursussen Jia Ruan het gezicht is, is Mitchell Weijerman het gezicht van de Agency Masterclass.

De bedoeling van de cursus is dat je heel erg actiegericht bent. Je wilt namelijk een klant vinden waarvoor jij de social media kan runnen, vooral door Facebook advertenties in te zetten.

Je vindt deze klant of klanten door ze een email te sturen en duidelijk uit te leggen dat jij hen kan helpen met hun social media. Dit is extreem handig voor bedrijven die zelf nog niet zo veel aan social media doen en dus veel valt te verbeteren.

Zodra je een geïnteresseerde klant hebt gevonden ga je het gesprek aan en kom je uiteindelijk tot een overeenkomst, waardoor jij maandelijkse inkomsten gaat genereren.

Voor wie is de Agency Masterclass geschikt?

Eigenlijk voor iedereen die een eigen online business wilt starten, of al heeft. Het is helemaal online dus dat is een groot voordeel.

Wel heb je een bepaalde mindset nodig om deze cursus te kunnen voltooien. In het begin is het namelijk echt even doorzetten om je klanten binnen te halen. Het kan zijn dat je mazzel hebt en er bij de eerste 10 pogingen direct een of meerdere klanten komen. Maar als het tegenzit kan het ook zo zijn dat je misschien wel 100 of honderden e-mails moet versturen.

Agency masterclass review Jia en Mitchell
Dit zijn Jia & Mitchell, ze helpen met een klanten blueprint

Als je met de cursus wilt beginnen is het dus verstandig om te onthouden dat je echt even door moet zetten aan het begin. Tegelijkertijd is het zo dat je bij iedere (online) business door moet zetten, niks komt vanzelf.

Wanneer kan je starten?

In principe kan je ieder moment starten met de cursus, maar zoals ik al zei heb je wel een bepaalde mindset nodig. Een tip van Radko om deze mindset op vroege leeftijd al aan te leren is door eerst echt volledig op je school of studie te focussen en de beste cijfers van de klas te halen.

Hoezo zou je dat doen?

Je wilt misschien direct ondernemer worden, wat ook zeker mogelijk is. Maar de tip om vol voor de beste cijfers van de klas te gaan kan je helpen omdat je dan door hebt hoe hard je daarvoor moet werken. Zodra je je dit realiseert weet je wat hard werken is, en deze mentaliteit heb je ook nodig om aan de Agency Masterclass te beginnen.

Sterke en zwakke punten volgens de Agency Masterclass review

Tijdens deze Agency Masterclass beoordelen we de cursus op 7 punten, zo krijg je hopelijk een beter beeld van de sterke en zwakke punten van de cursus.

1. Weinig ervaring

Het eerste punt is dat je om deze cursus te doen precies 0 ervaring nodig hebt. Dit is een groot voordeel en maakt de cursus toegankelijk voor iedereen, of je nou scholier, student, ondernemer of iemand in loondienst bent.

Denk je dus dat je dit niet kan omdat je geen enkele ervaring hebt? Dit is zeker niet nodig, je leert door het te doen.

2. Overdeliver

Een minder punt van deze cursus is dat het niet per se iets extra’s brengt, buiten wat er al van wordt verwacht.

Dit is in principe geen heel zwak punt, want uiteindelijk gaat het om de skill die je gaat leren en heb je verder niets nodig (behalve een goede mindset).

3. Conversational income

Een pluspunt van deze cursus is dat het een conversational income is. Hiermee wordt bedoeld dat je geld gaat verdienen door berichtjes of e-mails te typen.

Dit is een pluspunt omdat iedereen dit kan, en als je toch enige e-mail schaamte kent, dan moet je je daar even overheen zetten. 🙂 Daarnaast blijft het aantal online mensen groeien en worden online berichtjes de standaard om nieuwe klanten te bereiken.

Agency Masterclass review Mitchell Weijerman
Werk overal waar je wilt!

4. Fast way to money

Is het een snelle manier om geld te verdienen, oftewel a fast way to money? Radko en Stefan vinden van wel, aangezien je met een klant al een enorm bedrag per maand binnen kan halen.

Sommige studenten van de cursus hebben namelijk klanten die tussen de €500 en €1500 per maand betalen. Relatief gezien is het dus een snelle manier om geld te verdienen.

5. Kleine investering

Is het een kleine investering? Kort gezegd: nee. Je betaalt €997, wat voor veel mensen gewoon een hoge prijs is.

Maar als je dit vergelijkt met de inkomsten die je vanuit de cursus kunt generen is dit wel een realistische prijs. Met enkele klanten verdien je de prijs zeker terug.

6. Fun

Is de Agency Masterclass een leuke cursus waar je plezier uit kan halen? Zeker, het wordt net zo leuk als je het zelf maakt. Mogelijk levert het je zelf heel leuke contacten op met medestudenten of klanten die je vindt.

Agency Masterclass review groep
De Facebook groep waar je in terecht voor alle hulp

7. Formula for success

Is deze cursus een echte formule voor succes gebleken? Ja, er zijn genoeg deelnemers die vaste klanten hebben gevonden waarmee ze honderden euro’s per maand verdienen.

Het ligt volledig in je eigen handen of jij genoeg wilskracht hebt om deze cursus tot een succes te brengen.

Conclusie

De conclusie van deze Agency Masterclass review is dat een cursus is waar je zeker wat aan hebt, als je er voor kiest om er volledig voor te gaan. Heb je affiniteit met social media dan is het zeker het proberen waard. Als je nog twijfelt dan kan je in ieder de gratis online training bekijken waarbij je de cursus alvast wat beter leert kennen.

Weet je wel al zeker dat je vandaag nog wilt starten?

Als laatste wil ik nog even mijn dank uiten aan Radko en Stevko Hudran, die mij hebben geholpen bij deze review. Mocht je meer over hen willen weten kan je ze volgen op Instagram en Youtube. Zoek even op hun naam (het zijn broers) en je vind ze direct!

Tot op het volgende artikel, laat hieronder weten als je vragen hebt. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *