Affiliate Marketing Revolutie review

Affiliate Marketing Revolutie review

Het is weer tijd voor een review, dit keer de affiliate marketing revolutie review.

Affiliate marketing revolutie review kwaliteit

Weet jij wat affiliate marketing is? Of ken jij Jacko Meijaard?

Waarschijnlijk is je antwoord 2 keer ja of 2 keer nee.

Jacko Meijaard en affiliate marketing is namelijk een pot nat.

Jacko Meijaard is namelijk een van de eersten in Nederland die begon met affiliate marketing. Hij bouwde een cursus, die echt voor iedereen toegankelijk is, vooral door de super goedkope prijs.

Ben jij benieuwd naar wat affiliate marketing precies is, en hoe jij zelf ook kan beginnen?

Lees dan vooral dit blogartikel.

Hét gezicht: Jacko Meijaard

Ik zei het al even kort, maar Jacko Meijaard en affiliate marketing zijn echt heel nauw met elkaar verbonden.

In 2013 begon Jacko zijn bedrijf ‘Meijaard Media’. Hieronder vallen verschillende sites met als belangrijkste ‘De Internet Succes Gids.nl‘. Zelfs nog daarvoor startte hij al met affiliate marketing.

Hij heeft dus al jarenlang ervaring en bouwde op basis van zijn eigen succesregels een cursus, de Affiliate Marketing Revolutie.

Maar misschien weet jij nog niet wat affiliate marketing is, daarom ga ik je dat nu kort uitleggen (want zo moeilijk als het klinkt, zo makkelijk is het ;-)).

Affiliate marketing: hoe werkt het?

Affiliate marketing is eigenlijk heel simpel.

Kort gezegd gaat het zo:

  1. Een bedrijf of persoon heeft een product dat hij of zij wil verkopen.
  2. Jij hebt dit product eerder gekocht of je weet er veel over te vertellen.
  3. Jij schrijft bijvoorbeeld een blog of review over het product.
  4. Bezoekers komen naar jouw website en kopen het product via de link die jij in je review plaatst.
  5. Jij krijgt een deel van het geld van de verkoop omdat jij voor de verkoop zorgde.

Dus er zijn alleen maar winnaars bij affiliate marketing. De verkoper is blij omdat het product wordt verkocht, jij bent blij omdat je als affiliate een deel van de winst krijgt, en degene die het product koopt is blij want die wilt het graag hebben of doen!

Affiliate marketing revolutie review Jacko

Nog een groot voordeel je kunt al starten vanaf een paar euro die iedereen wel ergens vandaan kan halen, dat legde ik ook al uit in een andere blog over het starten van je eigen bedrijf zonder geld.

Maar goed, je wilde weten of de Affiliate Marketing Revolutie daadwerkelijk een goede cursus is.

De Affiliate Marketing Revolutie review: Doen of niet?

Ik ga je niet zeggen: ‘Dit moet je doen!!!’. Affiliate marketing is namelijk wel iets dat geduld vereist.

Maar, het is wel iets dat iedereen kan, als je het geduld kan opbrengen. Dus denk jij: Ik moet vandaag nog €1000 hebben verdiend? Dan kan je het beter niet doen. Maar als je denkt: over een jaar wil ik €1000 hebben verdiend, dan is dat al een stuk realistischer. Wat ik je wil zeggen is dat het iets is voor de lange termijn, onthoud dat als je je motivatie verliest.

Dus, doen of niet?

Dat ligt volledig in jouw handen.

Als jij denkt, ik kan aan de lange termijn denken en iedere week even een paar uurtjes (hoeveel jezelf wilt) hieraan besteden, dan is dit zeker wat voor jou.

De inhoud van de cursus

Het is inmiddels al de 4.0 versie en dat wil wel zeggen dat Jacko er flink wat tijd in heeft gestoken om jou optimaal te helpen.

Het zijn 7 inhoudelijke praktische modules met daarvoor nog 2 modules voor als je totaal nieuw bent in de affiliate marketing wereld. Het is dus zeker toegankelijk voor iedereen. Het maakt niet uit hoe oud of jong, ervaren of onervaren bent.

Naast de praktische video’s is er ook een forum waarop je je vragen kunt stellen. Met anderen die net als jij tegen problemen aan lopen kun je daarop veel van deze ‘problemen’ oplossen. Je staat er dus niet helemaal alleen voor, wat altijd fijn is om te weten.

Binnen de community zijn verder ook nog andere fora’s over geldzaken en eventueel off-topic dingen die je wilt bespreken.

Mijn eigen ervaring met de AMR

Zelf heb ik de cursus ook gevolgd, in eerste instantie om mijn kennis als online ondernemer te vergroten.

Ik moet zeggen dat het mij veel nieuwe dingen heeft geleerd.

Van te voren had ik bijvoorbeeld nog nooit van SEO gehoord. Jij ook niet? Ik zal er over nadenken om hier een aparte blog te schrijven. Een goede SEO-score zorgt er in ieder geval voor dat jouw website hoger komt te staan op Google. Dit levert je dus meer bezoekers op.

Verder vind ik de filmpjes in de cursus heel praktisch waardoor het proces eigenlijk heel vlot verloopt. Als je vandaag nog met de affiliate marketing revolutie begint zou je zomaar volgende week je gehele website online hebben kunnen staan, of misschien wel sneller maar dat ligt aan je tijd natuurlijk.

Daarnaast vond ik het leuk om te zien dat je niet de enige bent en als je een vraag stelt of een bericht plaatst in de community dat je heel snel antwoord krijgt.

Affiliate marketing revolutie tevreden

Al met al vind ik het een heel fijne cursus, en dat voor zo’n lage prijs!

De prijs… €€€

Veel online cursussen zijn best prijzig, denk aan de Bol Masterclass. Zulke cursussen zijn natuurlijk ook super goed uitgelegd en je leert alles stap voor stap.

Maar dit betekent niet dat deze cursus slecht is.

De affiliate marketing revolutie kost namelijk slechts €47,-. Ja, dit is heel weinig.

Toch is dit voor zover ik weet de beste affiliate marketing cursus in Nederland.

Affiliate marketing revolutie review prijs
Nee, zo duur is het niet 😉

Jacko Meijaard kan deze cursus voor zo’n lage prijs verkopen omdat hij zelf ook nog verdiensten heeft door middel van… ja je raadt het al: affiliate marketing!

In de cursus raad hij je bijvoorbeeld aan om een bepaalde software te gebruiken waar hij dan weer extra mee verdient. Deze software is trouwens gewoon goed, maar dit is dus de reden dat hij de cursus zo goedkoop heeft kunnen maken.

Een heel groot voordeel omdat deze cursus daardoor voor iedereen toegankelijk is. Als je geen €47,- over hebt om te starten als ondernemer weet ik namelijk zeker dat jij simpelweg niet helemaal geschikt zal zijn voor het ondernemerschap.

Maar goed, er zijn altijd uitzonderingen die het toch niet kunnen betalen, dat zal ik volledig begrijpen.

Kortom, dit is dé cursus waarmee jij kan ruiken aan het ondernemerschap, of misschien gewoon een extra zakcentje kan verdienen.

Jouw keuze: doe wat goed voelt

Ik hoop dat ik je door middel van deze affiliate marketing revolutie review heb kunnen helpen.

Of het nou zo is dat je denkt dat het juist niks voor jou is, of dat het zo is dat je nu wilt beginnen, het blijft jouw keuze.

Ik ben er om je te helpen, dus mocht je nog twijfelen: Stel vooral je vragen hieronder.

Twijfel je niet meer? En wil je vandaag nog geld verdienen vanuit huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *